SOBRE EL TALLER

(Información en castellano)

Aquest taller d’harmònica de Blues a Barcelona està enfocat a principiants i no cal cap coneixement previ. Aprendràs a tocar l’harmònica mitjançant exercicis pràctics, exemples amb vídeos i audicions que explicaré per tal que puguis practicar-los i desenvolupar-los a casa teva. També dedicarem un temps al Blues, a la seva estructura, els estils i harmonicistes principals.

Només necessites una harmònica de Blues com la Hohner Special 20 i el necessari per prendre apunts, tot i que et passaré un dossier amb tots els exercicis i cançons que treballarem al taller escrits amb la tabulatura i més de 30 àudios en mp3 per a que tinguis referència en la teva pràctica diària.

Pots adquirir l’harmònica el mateix dia del taller per 25€ o comprarla aquí si la vols tenir abans per regalar-la o començar a practicar. L’enviem per Seur en dos dies.

PROGRAMA

 • Introducció: estructura i notes de l’harmònica de Blues. Tabulatura i conceptes bàsics
 • Correcció postural. Com agafar l’harmònica
 • Comença a tocar: acords i respiració
 • Embocadura i notes simples
 • Tocar en mode major. La primera posició. Escala major i pentatònica
 • Com identificar el to d’una cançó, improvisar amb aquesta i treballar el ritme
 • Tocar en mode menor. La tercera posició. Escales i improvisació
 • La segona posició. La preferida de la música moderna.
 • Tocar Blues: estructura, la roda de Blues, estils i ritmes principals del gènere
 • Tècniques: bendings, trinos, vibrato, tongue bloquing…
 • Escala de Blues i improvisació
 • Amplificació de l’harmònica. Amplificadors, micròfons i efectes
 • Harmonicistes principals del gènere i altres
 • Dubtes i preguntes

Després del taller, amb tot el material que et donaré tindràs per treballar durant molt de temps. Tindràs una gran base per poder treure cançons i entendre altres tutorials pel teu compte.


harmònica de Blues a Tarragona

Aquí et deixo la crònica d’un dels tallers que hem fet a Granada amb els comentaris dels alumnes, va anar genial!

 LLOC I HORARI DEL TALLER

El taller serà el proper 25 de gener de 10 a 14h al barri de Sants de Barcelona.

Un cop acabat, donarem temps per dubtes i preguntes personalitzades fins que acabem.

L’aula està situada a l’escola d’escacs El Peón Negro. Un espai que disposa de tot el necessari pel taller. L’adreça és C. Comptes de Bell-lloc 111, prop del metro Plaça del Centre L3.

Inscripcions

Per inscriure’t  al taller escull una d’aquestes tres opcions:

 • Taller amb la teva pròpia harmònica: 65€
 • Taller + harmònica recollida al mateix taller: 90€

Una vegada escollida la teva opció escriu a taller@fredyarmonica.net i et passarem tota la informació per apuntar-te. El pagament es pot fer per transferència o enllaç de Paypal.

El preu inclou les 4 hores de formació, el dossier amb més de 30 exercicis i àudios gravats per mi com a exemple i un seguiment posterior per consultes o dubtes futurs.

En cas que no et vagi bé però tinguis ganes de fer-lo, digue’m-ho i mirem una altra opció. Envia’ns un correu a taller@fredyarmonica.net amb el teu suggeriment o petició que vulguis tractar. Explica si tens harmònica o si ets principiant, si ja saps tocar una mica i en quin punt estàs. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic.

 

SOBRE MI

Em dic Fredy Garcia Vila, toco l’harmònica des de fa més de 20 anys i dono classes des de fa uns 8. M’encanta donar classes i veure com algunes persones compleixen el seu somni d’expressar-se musicalment amb l’harmònica.

harmònica de Blues a Tarragona

Vull fer aquest taller d’harmònica de Blues a Barcelona perquè m’agrada descobrir llocs i persones apassionades per la música com jo. Vull oferir-te la possibilitat de que puguis arribar a tocar amb fluïdesa i que puguis improvisar amb el mètode que et donaré.

Aquest taller és el que m’agradaria haver trobat quan vaig començar a tocar l’harmònica. Jo sóc de Pineda de Mar, un poble de la costa de Barcelona i em va costar anys trobar classes d’harmònica de qualitat, ja que no solen estar als programes de les escoles de música.

Si vols saber més de mi i la meva passió pel món de la música, pots visitar la meva biografia i fer-te una volta per questa pàgina i el blog.

Ens veiem aviat. Salut i molta música!

P.D. Segueix l’esdeveniment a Facebook perquè aniré compartint continguts interessants de cara al taller, Oh Yeah!

©2019 fredyarmonica.net Todos los derechos reservados

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?